Friday 25 October 2013

Barcelo Maçı Öncesi İstatistikler ile Coach ve Oyuncu Görüşleri






İki EL devi, 2-0 galibiyeti ulaşabilmek ve grubun zirvesine çıkabilmek için karşılaşıyorlar. Barcelona'nın Fenerbahce karşısında geçen seneden ilk yarısı 19-50 ki bu skor EL tarihide bir devredeki en büyük fark, 60-99 luk bir acı hatirası var. Bo McCalebb hızını ve atletizmini Huertas ve Sada karşısında kullanmak zorunda. Fenerbahçe Navorro'ya defansta öncelikli tehlike olarak düşünürken, Barcelona iki kanattan Abrines ve Papanikolau ile verimlillik sağlamaya çalışacak. Papanikolaou ile skor makinesi Bogdanovic eşleşmesi oldukça kritik olacak. Fenerbahce çember altında Zoric, Bjelica ve Kleiza ile çok çeşitliliğe sahipken, aynı bölgede Barcelona Dorsey ve Tomiç ile daha çok gücünü ve fizik avantajını kullanmaya çalışacak. Büyük bir maç bizi bekliyor.

QUOTESHEAD COACHES


OBRADOVIC, ZELJKO
Fenerbahce Ulker Istanbul
Barcelona sürekli F4 oynayan ve bir kaç defa şampiyon olan bir takım. Bu senenin ve her senenin en önemli favorilerinden biriyle oynuyor olacağız. Bu sene bazı yeni oyuncuları olmasına rağmen senelerdir birlikte oynamaya alışmış bir takım. Onlara saygımız çok, bizi oldukça zor bir maç bekliyor olacak.

PASCUAL, XAVIER
FC Barcelona
Normal sezonun en zor maçlarından birinde , bu senenin final adaylarından biriyle karşılacağız. Aynı onlar gibi, biz de yeni bir takımız ve takımın kimyasını oluşturabilmek için zamana ihtiyacımız var. Çok yönlü oyuncuları Bjelica ve Kleiza ile çok farklı opsiyonlara sahipler. Hem pota altında hem de dışardan oynayabiliyorlar.  Coach Obradovic bu oyuncuların çizgilerini koruyabilmeleri için gerekli özgürlüğü tanıyacaktır. Bu da onların maçın Fenerbahce'ye dönmesine katkıda bulunmasına neden olacaktır.

PLAYERS


SIPAHI, KENAN
Fenerbahce Ulker Istanbul
Şu ana kadar iyi oynuyoruz ve henüz kaybetmedik. Ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu maçta da taraftarımızın desteğiyle çok güçlü olacağız. İnanıyorum ki bu sene ki maç geçen seneden çok farklı olacaktır. Bu maç için çok çalıştık.

HUERTAS, MARCELINHO
FC Barcelona
Fenerbahce bu yaz çok güçlendi. Sadece oyuncu olarak değil, aynı zamanda çok büyük bir koçları da var. Grubu bitirebileceğimiz en yukarda bitirme hedefi için deplasman galibiyetleri çok önemli. Hem sistem için de kalmalı hem de defansa çok önem vermeliyiz. Maç içinde iniş çıkışlar yaşamamalıyız.






No comments:

Post a Comment